Uitblaas Stoomdempers

Onze Uitblaas Stoomdempers

Tijdelijke uitblaas stoomdempers worden ingezet als uw installatie een revisie of onderhoud werkzaamheden heeft ondergaan.

Uitblaas Demper 100 T/h

100 T/hr Uitblaas Stoomdemper, deze is veelzijdig inzetbaar.
Licht van gewicht, neemt weinig ruimte in en heeft een laag geluidsniveau.

Prijs op aanvraag

Uitblaas Demper 27-63,5 T/h

Deze Uitblaas demper heeft de beschikking over 2 inlaten met verschillende diameters. Één voor 27 T/h (Flensaansluiting DN150 PN16) en één voor 63,5 T/h (Flensaansluiting DN200 PN25). Deze zijn niet gelijktijdig te gebruiken. De aansluiting die niet wordt gebruikt dient te worden afgesloten middels een blindflens.

Hieronder vind u een twee tal grafieken t.b.v. de Steam Flow. 

silencer 63T Steam flow 350
silencer 63T Ateam flow 510

Prijs op aanvraag

Uitblaas Demper 150 T/h

Met zijn 6,5 ton eigen gewicht staat deze 150 T/h doorblaas demper stevig op zijn benen. Deze demper is zeer geschikt voor veel stoom doorlaat met een hoge temperatuur, hierbij is het geluids niveau toch redelijk beperkt gebleven.

Prijs op aanvraag

Uitblaas Demper 180 T/h

Deze kleine uitblaas demper 180 T/h is klein van stuk maar groot in het doorblazen, geringe afmetingen en een laag geluidsniveau.

Prijs op aanvraag

Uitblaas Demper 200 T/h

Deze 200 T/h Uitblaasdemper is onze nieuwste aanwinst, is zeer makkelijk te plaatsen en heeft een erg laag geluidniveau.

Prijs op aanvraag

Permanente klasse in tijdelijk materieel

Contact met Dempers 4 Rent

Dempers4Rent is onderdeel van Tools4Rent en wij verhuren gereedschappen, machines en gebruiks- en beschermartikelen voor bedrijven die werkzaam zijn in de petrochemie, (stoom)ketel- en de metaalindustrie.