Over ons

Dempers 4 Rent

Met de nieuwbouw of ombouw van (stoom) ketels, onderdelen uitwisseling en reparatie of revisie in superheaters of stoomleidingen kan er vuil in deze systemen achterblijven. Dit vuil moet worden verwijderd voordat deze systemen weer in gebruik kunnen worden genomen. Zonder goede voorzorgsmaatregelen en reiniging zullen er beschadigingen aan stoomturbines en of systemen plaatsvinden.

Om dit vuil te verwijderen is het standaard om superheaters en stoomleidingen onder druk door te blazen met stoom die geproduceerd wordt door eigen ketel. Dit doorblazen veroorzaakt bij uittreden van de stoom in de buitenlucht een aanzienlijk geluid, en aangezien dit een hot item is op het moment, willen we dit in een dichtbevolkt land als Nederland onder controle houden. Hiervoor maken we gebruik van stoomdempers (Silencers) die een tweeledig doel hebben, ten eerste (essentieel) het vuil te controleren bij uittreding en ten tweede het geluid naar een verantwoord niveau te brengen. Bij een standaard eigen stoomdemper zal door de kracht van het vuil en de stoom het absorberend materiaal in deze stoomdemper vernietigd worden. Dempers4rent heeft hierin en huurvloot-collectie bestaande uit stoomdempers, motor-gestuurde afsluiters en etsplaathouders (voor een indicatie van reiniging) in leidingsystemen, die speciaal ontwikkeld zijn voor dit soort omstandigheden en die nagenoeg elke situatie aankunnen. Deze situaties zijn per geval specifiek en zullen dan ook als zodanig bekeken en berekend moeten worden.

Dempers 4 Rent heeft de expertise in eigen huis, permanente klasse in tijdelijke dempers en stoomafsluiters.

Onze servicespecialisten van NEWES kunnen uit een jarenlange ervaring putten en voor u uitrekenen en advies geven welke uitblaasdemper en of stoomafsluiter voor uw installatie geschikt is zodat u uw installatie na dit proces weer veilig en schoon in gebruik kunt nemen. Deze servicespecialisten maken deze situatie bij nieuwbouw, ombouw, revisie en of reparatie dagelijks mee op locatie. U kunt het contact formulier invullen of rechtstreeks mailen naar verhuur@dempers4rent.nl en natuurlijk kunt u ons bellen voor meer informatie.

Permanente klasse in dempers en stoomafsluiters

Contact met Dempers 4 Rent

Met een frisse blik, zijn wij de innovatieve en flexibele partner die uw productie draaiende houdt en met u meedenkt? Eén telefoontje of e-mail is genoeg voor een persoonlijke afspraak