Etsplaathouders

Onze etsplaathouders

Etsplaathouders, ook wel botsplaatjes genoemd zijn bedoeld doormiddel van koperen plaatjes in deze houder te plaatsen om een indicatie te geven of de stoom die door de installatie wordt aangeleverd ook daadwerkelijk schoon is voordat hij weer voor een proces kan worden ingezet.

Etsplaathouder

Etsplaathouders zijn bedoeld doormiddel van koperen plaatjes in deze houder te plaatsen om een indicatie te geven of de stoom die door de installatie wordt aangeleverd ook daadwerkelijk schoon is voordat hij weer voor een proces kan worden ingezet.

Prijs op aanvraag

Doorblaas plaatjes Set (genummerd 1 t/m 8)

Deze doorblaas plaatjes zijn van koper en hebben een afmeting van 143x25x4mm en zijn genummerd van 1 t/m 8. Door deze plaatjes in de Etsplaathouder te plaatsen is naar het doorblazen op deze plaatjes te zien of er stoom die geproduceerd wordt inderdaad schoon is en dat uw installatie weer in gebruik kan worden genomen. Deze plaatjes zijn van Koper en worden per set van 8 stuks verkocht, dit alleen in combinatie met een Etsplaathouder. 

Prijs op aanvraag

Permanente klasse in tijdelijk materieel

Contact met Dempers 4 Rent

Dempers4Rent is onderdeel van Tools4Rent en wij verhuren gereedschappen, machines en gebruiks- en beschermartikelen voor bedrijven die werkzaam zijn in de petrochemie, (stoom)ketel- en de metaalindustrie.