ASSISTENT TECHNICAL ADVISOR – regio Rotterdam

Als jij graag aan het werk wil bij een technisch bedrijf met een prettige werksfeer en prima arbeidsvoorwaarden, dan hebben wij een uitdagende job voor je.

NEWES b.v.
Ons specialisme is het beoordelen, onderhouden, repareren, verbeteren en keuren van grote warme werktuigbouwkundige industriële installaties, zoals stoomketels, leidingwerk, fornuizen en ovens, nieuw en gebruikt. Dit in lijn met de laatste regelgeving (PED) en met toepassing van de nieuwste normen en rekenmethodes. Vaak doen we het net even anders, omdat we altijd de uitdaging zoeken om slimmere, niet-traditionele en duurzamere oplossingen te bedenken voor bestaande en nieuwe problemen. De kracht van NEWES zit in onze creativiteit en de technische kennis met meer dan 150 jaar ervaring. SERVICE schrijven we met hoofdletters.

Wat houdt de functie in?
Je assisteert bij een inspectie aan leidingsystemen en hanger/ondersteuningen en brengt de actuele status van de supports in het leidingsysteem en de visuele staat van de geïsoleerde leiding op een zorgvuldige en gestructureerde manier in kaart. De inspectie aan leidingsystemen en hangers/ondersteuningen geschiedt in het algemeen eerst in de “warme” toestand, wanneer het object in bedrijf is. Na de “warme” inspectie volgt de “koude” inspectie.

Wat vragen we van je?
• MBO techniek niveau 2 (of gelijkwaardig).
• Analytisch, inventief, resultaatgericht.
• Interesse voor techniek en toepassing
• Nauwkeurig
• Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal
• Rijbewijs B
• Bekendheid met ketel-, energie, proces- of afvalverwerkingsinstallaties is een pré.

Wat bieden we je?
Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan bij een gezond bedrijf met goede toekomstperspectieven. Een passend salaris vinden wij vanzelfsprekend. De secundaire arbeidsvoorwaarden binnen ons bedrijf zijn uitstekend en je krijgt een bedrijfsauto tot je beschikking. Wij bieden verder goede (studie)mogelijkheden om door te ontwikkelen.

Herken je jezelf in deze vacature, spreekt de functie je aan en werk je graag bij een dynamisch bedrijf? Stuur dan jouw motivatiebrief en je CV naar HRM@newes.nl.

* Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Full steam ahead!

Contact met NEWES

Wilt u op volle kracht vooruit? Met een frisse, innovatieve en flexibele partner die uw productie draaiende houdt en met u meedenkt? Eén telefoontje of e-mail is genoeg voor een persoonlijke afspraak